keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Talven kaipuuta ja kuulumisia

Viime yönä tuli uni kyllä aivan loistavasti, eipä nuo pillerit sitten yöunta kumminkaan vie. Osasyynsä saattoi olla toki rentouttavalla illalla, eli hyvien ystävien seuralla, saunomisella ja uimisella, sekä hyvillä ruuilla. Eilen en siis laihduttanut ollenkaan. Eli jännittää kyllä, voiko tuo perjantain 70 kg alitus todellakin onnistua.

 
Iltasanomat hehkuttaa kevään tuloa jo. Ja niin se taitaa tullakin. Itse en vielä kaipaisi, monelta talvelta on väliin jääneet kunnon pakkasaamut lumineen ja huuruinen, talviset lumikenkäilyt soilla, kunnon luonnonladuilla hiihtely ja retkiluistelu järvien jäillä. Voi miten niitä kunnon lumisia pakkastalvia jää kaipaamaan tämän ilmastonmuutoksen myötä.
 
 
 
Jossain vaiheessa täytyy alkaa miettiä, viettääkö talvet Lapissa, siellä ainakin lunta vielä riittäisi. Minulla on useampi jo vanhempi ystävä joka viettää talvella paljon aikaa Lapissa hiihdellen. Olisihan se mukavaa!
 
 
 
 
 
 
Miten te muut, jäittekö kaipaamaan talvea jälleen tänäkin vuonna?
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Minä todellakin jäin kaipaamaan talvea! Haluan Lappiin, jos siellä edes olisi vähän enemmän lunta. En tajua, miksi kevään tuloa hehkutetaan, voisi nyt talvi tulla ensin! :(

    Lea - Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista