torstai 21. toukokuuta 2015

Haaveena oma mökki

Monellako teistä on oma mökki?
Vai vuokraatteko ja haaveiletteko omasta?

Oma mökki on pitkäaikainen haaveeni ja varmaan ikuisuushaave, johon muut perheestäni ei innokkaasti osallistu. Vanhempani vuokraavat mökkiä monta kertaa vuodessa, ja kyllähän se näppärin ratkaisu onkin.Mökkivalikoima Suomessa on laaja ja valikoimaa löytyy erämökeistä luksusmökkeihin. Itse haaveilen EDES pienestä saunamökistä puhtaan järven rannalla, silloin sen toki pitäisi olla suht lähellä kotia. Mutta alku sekin.

Tosiaankin, rahoitus puuttuu. Omakotitalosta on paljon lainaa, ja aikakaan ei riitä, tosin haaveenani on, että vanhempani voisivat hoitaa mökkiä vielä ja asua siellä. Olen henkeen ja vereen luontoihminen ja olisi ihanaa lökötellä mökillä kaikessa rauhassa, kuunnella laineiden liplatusta, vaikkapa tehdä etätöitäkin moisissa maisemissa. Vielä se on haave, mutta pistetään toteutettavien listalle 5 vuoden sisään.Tähän kyllä vaaditaan ripaus onnea, tuuria, apua muiltakin. Mutta haaveita pitää olla. Siihen asti nautiskelen elämästä mökkejä vuokraillen.

 
 
 
Nautitteko te muut mökkeilystä? Minä nautin muutenkin eräilystä, metsässä patikoinnista, vaeltamisesta ja muutenkin viihdyn luonnossa hyvin. Toki oma mökki on sellainen, että se vaatii työtä ja mökilläoloa, ehkä tämä haave odottaa sitä lottovoittoa, että voisi jäädä myös pois töistä nautiskelemaan.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti