maanantai 16. helmikuuta 2015

Mikä on kun laihis nappaa, mikä on kun ei kiinnosta?

Liikunta sujuu kivasti, eilen tuli tehtyä noin 10 km kävely, ja tänään oli tarkoitus mennä futistreeneihin. Jälleen vaan toinen muksu tuli kipeäksi, joten katsotaan nyt jaksaako tässä...

Tänään ei vielä ole ruuat ihan kuosissa:
Aamupala öljyt
Puuro+marjoja+mehukeitto
Lounaaksi mikroruokaa (härkäruukku) - oman laiskuuteni vuoksi
Välipala kerrosrahka

Illasta ei kukaan tiedä. Ruokavalio on lipsunut paljon. Tarkoitus on ollut mennä ns. Jutan GoFatGon pohjalla, mutta hieman runsaampana, hieman rennompana ja lauantait herkkupäiviä pidellen. Olen tällä keinolla laihduttanut parissa kuukaudessa lähes 10 kg pari vuotta sitten, mutta nyt en löydä oikein sitä motivaatiota. Mistä te muut sen kaivatte? Silloin kun viimeksi laihdutin, kävin salilla 3-4x viikossa, nykyisin en käy ollenkaan. Lopetin keväällä salikortin syystä, että minulla ei ollut aikaa muuhun. Ei aikaa lenkkeillä ystävien seurassa, koska oli "pakko" käydä 3-4x viikossa salilla. Aloitin tuolloin mm. jalkapallon, sählyn ja futsalin pelaamisen. On hienoa, kun tänä talvena on ehtinyt myös hiihtää ja luistella, kun ei ole pakko mennä sisälle treenaamaan. MUTTA olihan se laihdutuksen tukena erittäin hyvä juttu, ja tulokset näkyi nopeasti, kun kroppa muokkaantuu salilla kuitenkin nopeammin. Niihin aikoihin minulla oli myös "pakkomielle" liikunnan määrästä, salia 4x viikossa, lenkkiä ja jumppia päälle, ja vaikka se on hienoa, että jaksaa liikkua ja urheilla, olen onnellinen, että olen päässyt tuosta pakonomaisesta suorittamisesta eroon. Liikun edelleen mielestäni ihan ok, mutta en stressaa enkä koe morkkista jos en liikukaan.

Ruokavalio on suurin ongelmani. Minulta puuttuu itsekuri kaiken hyvän, ja oikeastaan kaiken ruuan suhteen. Olen kaikkiruokainen, ja minulla on erittäin hyvä ruokahalu. Ruoka on elämän suurimpia nautintoja, eikä ole siitä halua täysin luopua. Mistä ihmeestä se kultainen keskitie sitten löytyisi? Sen kun joku minulle löytäisi, ja varsinkin sen motivaation, jolla saisin puserrettua itsestäni irti sen innon, mitä tämä vaatisi. Koska tuloksia ei synny kun jatkuvasti vaan syödään sinne päin, ja koko viikonloput on ihan repeilleet liitoksistaan, herkuttelu alkaa klo 16 perjantaina ja loppuu sunnuntai-iltana klo 23. Jos jollain on vinkkejä, millä motivoida itseään, ottaisin kiitollisena vastaan!

Huom! Liityin juuri tuonne ilmaisjäseneksi: Fitlab on liikunnan ammattilaisten suunnittelema treenipalvelu, jossa saat vinkit harjoitteluun helposti siellä missä itsekin olet. Liity ilmaisjäseneksi nyt!, katsotaan millaista ohjelmaa sieltä tarjotaan! MUOKATTU: Tää onkin näppärä, suosittelen! Sinne saa hyvin päivittäiset liikunnat ja treenimäärät, ohjelma laskee kalorit, ja siellä on taulukko, minne saa lisättyä kaiken mitä syö, ja ohjelma laskee nekin kalorit!

Täältä saa myös ilmaisen ohjelman:
Haluatko kuntoilla kotona? Tilaa tästä itsellesi ilmainen treeniohjelma.
Helppoa, tehokasta ja täysin ilmaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti