maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesälaihis aloitettu!

Vihdoin viikko sitten päätin, että tälle ruholle on oikeasti tehtävä jotain. En ole tiukkapipoinen, on lomia ja kissanristiäisiä ja matkoja mutta PÄÄASIASSA tuo jatkuva mähkiminen on loputtava. Alkoi itseäkin ärsyttää oma kroppa. Viikko sitten lauantaina vaaka näytti 70,6 kg ja eilen 68.2 kg. Tänään tosin 68.4 kg, mutta jotain on lähtenyt huolimatta viikonlopun juhlista, joissa syötiin ja juotiin ihan urakalla.

Pääosin noudatan Superdieetin ohjeita, mutta täysin itselle sovellettuna. Eli syön kun syön, mitä löytyy. Pyrin panostamaan siihen, että hiilareita ei menisi kovin paljoa. Eli paljon kurkkua, vihanneksia, ja lihaa. Aamulla puuroa, ja rahkaa välipalalla. Vaihdellen mitä milloinkin. Eilen söin esim. perunaa mikä ei olisi oikeassa dieetissä sallittua, ja välillä syön karkkia ym, eli ehdoton ei ole, mutta TAVOITE on päästä alle 65 kg, mielellään ennen etelän reissua eli aikaa on 5,5 viikkoa.

Olen alkanut liikkuakin enemmän. Kävelylenkeillä käyn aina, mutta nyt oon käyny pari kertaa juoksemassa, futista treenaan aina kun ehdin, sillä pelaan joukkueessa.

Mites teillä muilla, ootteko aloittaneet kesälaihiksen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti