maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vadelmaketonikuuri aloitettu!

Tänään aloitettu vadelmaketonikuuri. Kuukauden satsi on minulla tässä ja nyt testataan kuinka käy. Muita muutoksia en ole tehnyt. Unohdin punnita itseni aamulla joten huomenaamulla katsotaan tilanne. Liikkumaan en kävelyä lukuunottamatta ole pystynyt kun sain jalkavamman, mutta katsotaan tehoaako tämä.

Aamulla otin yhden pillerin reilun vesimäärän kanssa ja myöhemmin sitten varmaan toisen. Yksi kuukausi maksaa vain 8 euroa joten ei ole kallis kokeilu, saa nähdä. Kovia tuloksia luvataan ja mitään sivuoireita en huomaa, toisin kuin termogeeneissä, jotka nostavat elimistön lämpötilaa ja minulle tekivät myös vatsakipua. Tämä tuntuu hellemmältä.

Lisätietoa vadelmaketonista:


 
 

Vadelma ketonia pidetään luonnon omana superentsyyminä. Se on saavuttanut supersuosion mm. USA:ssa ja Ruotsissa, koska sen tehokkuus painonhallinnassa on osoittautunut olevansa omaa luokkaansa.

Tuotteen tehokkuus perustuu kotoisesta marjasta eli vadelmasta uutettuihin ketoneihin, joiden on tutkittu auttavan imeytyneen rasvan polttamista sekä ehkäisevän uuden rasvan muodostumista.

Vadelma ketonin nauttiminen polttaa elimistöön kerääntynyttä rasvaa: vadelma ketonit lisäävät noradrenaliinin aiheuttamaa lipolyysiä kehon rasvakudoksissa. Kokeissa on havaittu vadelmaketonin myös kiihdyttävän voimakkaasti aineenvaihduntaa, mistä syystä uuden rasvan kerääntyminen sekä rasvakudoksiin että maksaan vaikeutuu huomattavasti.

Raspberry Total -vadelma ketonikapseleilla on siis sekä termogeeninen että lipolyyttinen vaikutus.

Vihdoin Suomessa, Suomessa valmistettuna!

Viisi hyvää syytä miksi valita terveellinen Vadelmaketoni painonpudotukseen!

1) Laihduttaa kiihdyttämällä aineenvaihduntaasi
2) Ehkäisee rasvan imeytymistä elimistöösi
3) Tuottaa sinulle energisemmän olon
4) Poistaa kehostasi toksiineja
5) Laihdut ihailtaviin mittoihin vaivattomasti

Muuta elämäsi suunta ja aloita laihtuminen nyt! Lunasta uusien asiakkaiden supertarjous ja hämmästy, kuinka nopeasti saavutat unelmapainosi luonnollisella tavalla!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti