maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vieläkö hoikaksi? Nyt kaikki keinot kehiin!

Eilen jatkui siis jälleen kerran tuo ruokavalion tarkkailu. Muuten menikin ihan ok, mutta illalla oli sellaista menoa, että saavuin myöhään kotiin, ja söin lohipatongin. Ei siitä kuitenkaan mitään morkkista. Sillä nyt olen ottanut järeät aseet käyttöön.

Minulle on tulossa ruokaohjeet Superdieetti.com ja sen rinnalle tilasin juuri Vadelmaketonikapselit. Onko kellään kokemusta? Vaikuttavat hyvin kehutuilta, paljon markkinoiduilta ja erittäin edullisilta, joten jos ei nämä yhdessä toimi, niin ei kai sitten mikään. Vieläkin unohtui se aamupunnitus mutta 70 kilon pahemmalla puolella se alkupaino kyllä on.

Kiinnostuitko vadelmaketonista, lue lisää täältä:

Suosittu Vadelma Ketoni laihdutukseen - Ilmainen toimitus, kokeile teho erikoishintaan 7,90

Vadelma ketonia pidetään luonnon omana superentsyyminä. Se on saavuttanut supersuosion mm. USA:ssa ja Ruotsissa, koska sen tehokkuus painonhallinnassa on osoittautunut olevansa omaa luokkaansa.

Tuotteen tehokkuus perustuu kotoisesta marjasta eli vadelmasta uutettuihin ketoneihin, joiden on tutkittu auttavan imeytyneen rasvan polttamista sekä ehkäisevän uuden rasvan muodostumista.

Vadelma ketonin nauttiminen polttaa elimistöön kerääntynyttä rasvaa: vadelma ketonit lisäävät noradrenaliinin aiheuttamaa lipolyysiä kehon rasvakudoksissa. Kokeissa on havaittu vadelmaketonin myös kiihdyttävän voimakkaasti aineenvaihduntaa, mistä syystä uuden rasvan kerääntyminen sekä rasvakudoksiin että maksaan vaikeutuu huomattavasti.

Raspberry Total -vadelma ketonikapseleilla on siis sekä termogeeninen että lipolyyttinen vaikutus.

Vihdoin Suomessa, Suomessa valmistettuna!

Viisi hyvää syytä miksi valita terveellinen Vadelmaketoni painonpudotukseen!

1) Laihduttaa kiihdyttämällä aineenvaihduntaasi
2) Ehkäisee rasvan imeytymistä elimistöösi
3) Tuottaa sinulle energisemmän olon
4) Poistaa kehostasi toksiineja
5) Laihdut ihailtaviin mittoihin vaivattomasti

Muuta elämäsi suunta ja aloita laihtuminen nyt! Lunasta uusien asiakkaiden supertarjous ja hämmästy, kuinka nopeasti saavutat unelmapainosi luonnollisella tavalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti