maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kurkku kipeänä aamuun ankeaan...

Enkä mennyt edes alasti nukkumaan. Päinvastoin. Olin eilen vielä kaverini kanssa avantouinnilla ja saunomassa illalla, ilman mitään vaivoja. Sen jälkeen alkoi yskä ja kurkkukipu, ja sanonko, että kyllä pännii, mitään flunssaa en kyllä tähän tahdo. Se on otettava siis järeät aseet käyttöön nyt:


Mitkä on teidän tehokkaimmat aseet flunssaa vatsaan? Tähän pitäisi vielä saada valkosipulia niin ehkä homma alkaa toimia.

Aika innolla odotan tuota Superdieetin alkua. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä ja miten paljon siinä saa syödä verrattuna tuohon GoFatGo:n, jota pidin hyvänä dieettinä, mutta Superdieetti on ollut paljon suositumpi ja tehokkaampi monen mielestä. Itse laihdutin myös Go Fat Gon avulla 10 kg kahdessa kuukaudessa, ja pidin joka lauantai herkkupäivän, mutta niin kuin aina, se kiinnostus lopahti jossain vaiheessa. Nyt haluan saada itseni kuosiin! Kuinka moni lähtee mukaan? Jos olet kiinnostunut, lisätietoja saat tästä linkistä: Älä pilaa elämääsi ylipainolla
Superdieetti.com. Jos olet jo kokeillut, tule kertomaan lisää, oliko tehokas? Mitään negatiivista en ole kuullut, ja into aloittaa olisi jo kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti