maanantai 23. maaliskuuta 2015

Superdieetti

Onko kokemuksia? Oma laihdutukseni ei ole ottanut tuulta alleen, ja aion nyt liittyä Superdieettiin. Onko teillä hyviä kokemuksia? Lupaan postata kokemuksistani. Tästä pääset sinäkin mukaan:Miksi valita Superdieetti?

Paranna elämänlaatuasi ja alenna terveytesi riskejä.

Kuuden viikon Superdieetti mahdollistaa 10 kg painonpudotuksen dieetin aikana. Noudata meidän antamia helppoja ohjeita ja ennen kuin huomaatkaan olet lähempänä ihannepainoasi! Nyt jos koskaan on aika tarttua toimeen, kun vielä ehtii kesäksi kuntoon.

Superdieetti sopii kenelle tahansa painostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle iästä tai sukupuolesta riippumatta. Jos noudatat myös valinnaista mukana tulevaa liikuntaohjeistusta, pääset vieläkin parempiin tuloksiin.

Kuuden viikon Superdieetin sisältö

Treeniohjelma:
Saat monipuolisen, tehokkaan ja kattavan treeniohjelman, jota noudattamalla lihaksesi kehittyvät ja poltat suuren määrän kaloreita sekä samalla haitallista rasvaa. Kolmen dieettiviikon jälkeen saat vielä ilman lisämaksua uuden ohjelman, jotta treenisi säilyy mielenkiintoisena ja hauskana!

Ravintotieto:
Saat tärkeää tietoa ravinnosta ja siitä, että millaista ravintoa kannattaa pyrkiä syömään, jotta laihtuisit mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Jotkin ruoka-aineet toimivat tutkitusti hyvin rasvanpoltossa, mutta ihmiset eivät vain tiedä niistä!

Ruokaohjelma:
Saat helposti noudatettavan ruokaohjelman, joka koostuu monipuolisista, terveellisistä ja edullisista raaka-aineista. Ruokaohjelma on suunniteltu siten, että ateriat ovat nopeasti valmistettavissa ja mahdollisimman täyttäviä. Vaikka ruoat ovat vähäkalorisia, niillä lähtee taatusti nälkä. Kolmen viikon jälkeen saat jälleen uuden ruokaohjelman, jolla poltat viimeisetkin ylipainokilot kohti kesää siirryttäessä.

Pysyvästi parempi olo:
Ilahduta itsesi ja läheisesi tekemällä päätös kohti terveempää ja stressittömämpää elämää. Sinä ansaitset hyvän olon ja sinulla on oikeus voida hyvin. Me olemme onnellisia, kun onnistut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti