torstai 19. helmikuuta 2015

Havuja perkele!

Noilla fiiliksillä sujui hiihto tänään. 7 km sinnittelin ja nappasin sukset kainaloon. Alun 3-4 km oli ihan ok kunnossa latu, suksi luisti hyvin luistellessa, tosin kunto on kehno tautien jäljiltä, joten meno oli hidasta. Sen jälkeen ei tarvinnut havuja huudella, niitä meinaan oli!! Suksi piti taatusti eikä luistanut yhtään, vaikka alkumatkan luisto oli aivan jees. Tuonne samoille laduille pikku koululaiset menevät huomenna suksineen, ei ole kiva hiihdellä. Samaa keljua plussakeliä näyttää sääennuste, ja vieläkin sitä kunnon talvea kaipaisi. Järven jäät lainehti jo vettä, en viitsinyt suksilla sinne mennä, luistinkentät vetisiä ja ladut täynnä roskaa. Ei vielä kevättä kiitos kun vasta on päässyt hiihdon makuun, ja olen muuten pirun ylpeä kun en ole tällä hetkellä alamäkikammoinen yhtään siinä missä vielä pari viikkoa sitten. Ei tämä saisi nyt loppua kesken! Hiihto on mukavaa, ja rankkaa puuhaa. Tässä kuva vielä ennen roskaisia kohtia.

 
Harmi, kun tänä vuonna ei ole talvilomaa. Olisi ihan mahtavaa päästä hiihtelemään Lappiin. Kuinka moni teistä on hiihdellyt Lapissa ja mikä olisi hyvä paikka? Ylläksen ja Riisitunturin ladut kiehtoisi, komeat tykkylumimaisemat ja tunturit-no siinäpä haavetta ja haastetta tulevaisuuteen. Minulla on muutenkin krooninen Lappikuume, tarvittaisiin vaan sekä lomaa että rahaa senkin haaveen toteutukseen.
 


 
 
Tilannekatsaus vielä tämän päivän syömisiin: 
Fitlabin mukaan ennen iltapalaa syömisiä on kertynyt noin 1500 kcal ja liikunnalla (hiihto+kävely) kulutettu noin 800 kcal. Epäilen ettei kyllä noin paljon kulunut, sen verran oli hidas vauhti ja monta pysähdystä matkalla. No ehtii tässä vielä kunnon iltapalan syödä joka on todennäköisesti PRO vadelmarahkaa ja marjoja. Muut päivän syömiset siis 3 (!!!) sokeritonta energiajuomaa (joo väsytti), puuro marjoilla ja mehukeitto, fetasalaatti+lohifilee, DIETMIX proteiinipatukka, lohifilee ja kananmuna ja mynthonia tähän köhään.
 
Ja jos haluat itse laskea HELPOSTI omat kalorisi, suosittelen liittymään tuonne Fitlabiin, ilmaisjäsenyys on aivan hyvä sekin, saat täytettyä syömiset ja liikkumiset HELPOSTI:Fitlab on liikunnan ammattilaisten suunnittelema treenipalvelu, jossa saat vinkit harjoitteluun helposti siellä missä itsekin olet. Liity ilmaisjäseneksi nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti