torstai 19. helmikuuta 2015

Matkakuumetta, matkakuumetta....mistä rahaa?

Tämä Suomen sää näyttää taas niin ankealta. Vettä sataa, taivas on harmaa, lumet sulaa, maa on musta... Pitäisi olla vielä paras talvesta nauttimisaika, kun lapsetkin aloittavat HIIHTOLOMAN. Mutta tällä lomalla tuskin hiihdellään kauheasti. Ladut on roskaisia, vaikka vielä lunta onkin. Järven jäät lainehtivat vettä.

Matkalle tekisi mieli. Lontooseen oli tarkoitus lähteä keväällä, mutta nyt näyttää siltä, ettemme kuitenkaan sinne pääse, koska ylimääräistä rahaa ei tällä hetkellä ole. Mistä te muut keräätte rahaa matkusteluun? Yksin matkusteluun pystyy yleensä helpommin lohkaisemaan summan, mutta nelihenkinen perhe ei enää matkustakaan kovin halvalla. Lomalla ei haluaisi kuitenkaan pihdata. Eli kertokaahan vinkkejä, mistä sitä rahaa matkusteluun saatte?

Toki palkasta voisi aina pistää hiukan "sukan varteen". Mutta siitä pitää laittaa aika paljon sukan varteen/kk. Veronpalautukset olisi yksi juttu, mutta nekin useimmiten kuluu joululahjoihin. Kirpparilla myymme ajoittain tavaraa.

Itse olen tienannut muutaman satasen blogiin laitettavilla mainoksilla. Liittymällä TradeTrackeriin tai TradeDoubleriin saat lisättyä mainoksia blogiisi ja voit onnistua tienaamaan muutaman kympin/muutaman satasen kuussa. Pitkään blogia pitäneillä on paras mahdollisuus isoihinkin ansioihin.

Haluaisin kuulla kuitenkin Teiltä vinkkejä miten keräätte rahaa matkusteluun? Syöttekö 51 viikkoa kaurapuuroa vai millä tapaa se raha löytyy. Matkakuumetta riittäisi, mutta kulut, harrasteet ja talolainat kyllä vie niin ison osan tuloista, eikä sitä kuitenkaan halua koko kotonaoloaikaa elää askeettisesti vain yhden matkan takia. Kiinnostuneena kuulisin vinkkejänne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti