tiistai 17. helmikuuta 2015

Laihdutusyritystä ja taas vaihteeksi viruksia!

Niin, meillä siis lapsosilla pyörinyt flunssaa, kun yhdestä päästään, seuraavan räkä valuu ja yskittää. Itse olin viime viikolla flunssassa, ja nyt taas eilen lihaksia särki ja oli lievää lämmönnousua. Ja nuhaa. No illalla vääntäydyin jalkapallotreeneihin, järjen hiventäkään siinä ei tietysti ollut, kun treenit on vielä niin myöhäiset, ettei unta ennen puoltayötä näy. No treenattua tuli, kuitenkin.

Sitten laihikseen. Vieläkään en ole vaa´alle astunut. Katsotaan ehtisinkö ja muistaisinko tänään. Tänään syömiset tuskin menevät kaikkien oppien mukaisesti, kun täytyy mennä katsomaan salibandya koko illaksi. Mutta asiaan:

Käytän nyt siis Fitlabin laskureita ja suosittelen, jos et ole vielä liittynyt, liittymään tästä: Liity Fitlab-jäseneksi ilmaiseksi ja saat konkreettisia vinkkejä ja tukea treenaamiseesi.
Fitlab.fi on liikunnan ammattilaisten suunnittelema treenipalvelu, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Oli tarkoituksenasi sitten kokonaisvaltainen elämäntaparemontti tai pieni painonpudotus, liity jäseneksi! Itse liityin eilen ja nyt kirjaan sinne päivän treenaamiset ja syömiset. Ihan täydellisen tarkkaa tulosta en saanut, koska en ole punninnut ruokia, mutta ihan ilmaiseksi siellä saa jo hyvin tsekattua missä mennään. Olen todella tyytyväinen! Eiliset syömiset oli:

Aamulla öljyt, energiajuomat ja puuro marjoilla + mehukeitto
Lounas härkäruukku+raejuusto
Välipala kerrosrahka+mustikkakeitto
Päivällinen fetasalaattia, appelsiini, yksi salmiakki
Välipala ennen treeniä proteiinipatukka
Iltapala kaksi näkkäriä sulatejuustolla

Itse EN OLE tyytyväinen ruokavalioon, se on ok, mutta ei täysin se, mitä tavoittelen arkena. minulla vaan tuppaa nämä flunssat ja muut tekemään sen, että silloin paketti ei pysy kasassa. No kuitenkin Fitlabin mukaan kaloreita kertyi noin 1800 kcal, eikös se ole ihan ok? Liikuntaa kertyi vain ja ainoastaan jalkapallotreenien verran ja siis Fitlabin mukaan 574 kcal. MUOKKAUS: Unohdinpa sitten napostelemani cashew-pähkinät, ja Fitlabiin ne lisätessäni kalorit nousi 1850 kcal.

Näillä mennään ja tänään pidetään lepopäivä. Mitä mieltä, onko tuo laihduttajalle ok? Tiedän, siinä on lipsumista, mitä en arkena haluaisi. Salmiakki on miinus, samoin proteiinipatukka, leipää ei ollut tarkoitus viikolla syödä, edes näkkäriä. Näillä nyt kumminkin mennään ja yritetään taistella taas kerran tautia vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti