maanantai 16. helmikuuta 2015

Hiihtäen, retkeillen, lumikenkäillen

Hyvässä seurassa kutsui viikonloppuna Jämin upeat hiihtomaastot, ladut olivat kunnossa ja kelit upeat. Upeat maisemat ja mahtava seura tekivät viikonlopusta loistavan. Nauruterapiaa on tankattu pitkälle eteenpäin.

Mutta hiihto ja sen sujuvuus. Uudet sukset on ostettava. Luistoa riitti, mutta pitoa ei. Vaikka pitoa kuinka lisättiin, sitä ei ollut kuin kovimman pakkasen aikana, jolloin taas ei ollut luistoa. Kropassa tuntee, että on hiihtänyt. Teki erittäin hyvää. Nyt kuitenkin kysyisin, mitä suosittelette? Noilla suksilla hiihtää kyllä luistelua vaikkeivat varsinaiset luistelusukset olekaan, mutta pertsa on tuhoon tuomittua. Ladulla kyllä luistaa komiasti, mutta sukset on liian jäykät joten pitoa niihin ei saa. Rahaa ei ole tolkuttomasti, mutta haluan myös nautiskella hiihdosta. Ostaako siis perinteisen suksiksi sellaiset joita ei tarvitse voidella vai voideltavat? Olen muuten ylpeä, voitin alamäkikammoni. Ok, yhdessä pahassa mäessä sukset lähti kainaloon, mutta pääosin laskin ja nautin vauhdin hurmasta, ja vaikka polvet hieman tutisi, tein sen. Vielä minusta hiihtäjä saadaan!

Joka tapauksessa talvi on aivan mahtavaa aikaa. Tänä talvena saa sentään nauttia lumesta vaikkei kunnon pakkasia juuri oli näkynyt. Nyt tästä on otettava kaikki irti minkä voi, vaikka monta aurinkoista pakkaspäivää kuluukin toimistossa tietokoneen ruutua katsellen. Onneksi kuitenkin arjen keskellä on nämä valopilkut, kaikki rakkaat ystävät, ihana luonto ympärillä, kohtuu terve kroppa jolla nauttia tästä kaikesta.

Ihanaa, toivottavasti jatkuvaa talvea itse kullekin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti